Alapítványunk a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaroff Önkormányzatának juttatott el nagyértékű ajándékcsomagot! Nagyon szimpatikus, tettrekész, a lakosokért tenni akaró településvezetést ismerhettünk meg!
Az ajándékokat Vankóné Jekli Anikó polgármester vette át!
Alapítványunk az egri Benedek Elek Óvoda Bervavölgyi Tagóvodája részére juttatott el nagy értékű eszközcsomagot.
A felajánlást Krinszkiné Dulai Jutka intézményvezető vette át.
A mai napon nagy értékű képességfejlesztő és ügyességi csomagot adtunk át a szomolyai Cseresznyeszem Óvoda részére, melyet a gyerekek mellett Csuhainé Bajzát Magdolna intézményvezető vett át!
A BAZ megyei Bükkzsérc önkormányzatával is partneri kapcsolat alakult ki, melynek keretében első lépésként egy vadonatúj felszereléssel támogattuk a helyi labdarúgó csapatot!
A szettet a település polgármestere Vasas Csaba vette át alapítványunktól!
A Pest megyében szereplő Zebegény település labdarúgó csapatának is segédkeztünk a felszerelések beszerzésében, melyet azzal háláltak meg, hogy a mezükön és nadrágjukon is szerepeltetik alapítványunk nevét!
Alapítványunk segítségével újra rendszeresen pattog a labda Szomolya településen!
Leginkább az érdeklődők szállításával és eszközök biztosításával tudunk segíteni a heti sportolás biztosításában!
Alapítványunk a 2022-es évben is közreműködött a férfi Strandlabdarúgó NB1-es bajnokság lebonyolításában!
Támogatásunkkal a Garvittax (amely a 4.helyen végzett) csapatának utazásához, valamint a TV8 Sport televiziós csatorna közvetítéséhez járultunk hozzá!
Alapítványunk gondozásában két csapatnyi gyerkőc vett részt a Barcelona Academy labdarúgó kupáján!
Külön öröm, hogy az alapítványunk nevét viselő gárda a harmadik helyen végzett!
Az “I. EGER VÁROS KUPÁJA – Bitskey Aladár Emlékverseny” úszóverseny kezdeti lépését támogattuk és a megvalósításához hozzájárultunk!
https://www.heol.hu/helyi-sport/2022/03/eger-varos-kupaja-ez-nagyon-rendben-volt?fbclid=IwAR34L0_xV_hCA9Gg8vpCMCxK-SQTCeY2XE3HMYQPxaRuyD7Ej90XHMVBY4E
Alapítványunk együttműködő partnerévé vált a budapesti székhelyű ZENTIVA PHARMA Kft. Önzetlen segítségüket a támogatottak nevében is köszönjük!
Alapítványunk az egri Borbély Marcell, tartós beteg kisfiú részére adott át lapotp ajándékcsomagot!
Kissikátor Önkormányzatának juttattunk el ruházati-, és laptop ajándékcsomagokat! Az ajándékokat Kocsik László polgármester vette át kuratóriumi elnökünktől!
Farkaslyuk Önkormányzatának juttattunk el ruházati-, és laptop ajándékcsomagokat! Az ajándékokat Pintér Zsolt polgármester vette át kuratóriumi elnökünktől!
Alapítványunk pénzösszeg adományozásával járult hozzá Szomolya Község Önkormányzatának kezdeményezéséhez, amely során a településen élő szépkorú lakosokat támogatták.
Alapítványunk az Eger SE edzői csapatát, valamint közvetlen felajánlásával a rendezvény célját támogatta a FOCIVAL A GYÓGYULÁSÉRT (Heves város) jótékonysági tornán történő részvétel során!
Alapítványunk közremüködésével szomolyai és noszvaji focistapalánták tekinthették meg élőben a Ferencváros-Leverkusen EL mérkőzést.
A Borsod megyei Szomolya településen tartott Batyus Bál szervezőinek labdacsomagot adtunk át, melyet a tombola sorsoláshoz ajánlottunk fel!
Alapítványunk gondozásában szomolyai és noszvaji gyerkőcök nézhették meg a helyszínen a Diósgyőr-Vasas labdarúgó rangadót Miskolcon. 
A korábban hivatásos katonaként szolgáló, jelenleg mitokondriális diszfunkcióban szenvedő Nótás Attila részére készpénz adományt juttatunk el, gyógyulását segítendő.
Alapítványunk régóta együttműködő partnere a Zebegény Strandlabdarúgó csapatának, amely a 2021-es bajnoki évben a Strandlabdarúgó NB1. harmadik helyén végzett – sporttörténelmet írva ezzel! Büszkék vagyunk, hogy a sikerhez hozzájárulhattunk!
Korábbi labdarúgónak, aki pályafutása befejezése után rendezőként is segédkezik a mérkőzéseken, anyagi segítséget nyújtottunk, mert kikapcsolták az áramot lakásában és élelmet sem tudott vásárolni.
Forgács Anita részére – aki férje halálát követően gyermekeit egyedül neveli, valamint idős rokonait gondozza nehéz körülmények között – televízió és vásárlási utalvány átadása.
Alapítványunk a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Szomolya községben tartott adományosztást!
A felajánlóknak köszönhetően nagyjából 1,5 millió forint értékű ruhaneműhöz és egyéb eszközökhöz juthattak a helyiek!
A felajánlást a település polgármestere Jurecska Györgyné fogadta, melyre a falu közepén található, csodálatosan feldíszített Közösségi Ház Piacterén került sor.
Alapítványunk gyűjtést szervez a korábban hivatásos katonaként a balkáni és iraki háborúban is kiküldetésben részt vett, egykori Magyar Honvédségi sport bajnoknak, aki jelenleg mitokondriális diszfunkcióban szenved és a mindennapi életéhez speciális sínrendszer kiépítése szükséges lakásában.
Alapítványunk eszköz-, és egyéb támogatásával Szomolya településen és körzetében az MLSZ Bozsik Programban szereplő U7-U9-U11-es csapat került szervezésre és indításra. Az elmaradott településen szervezett felnőtt csapat és sportklub jelenleg nincsen, a település gyermek utánpótlás bajnokságban még soha nem vett részt!
Alapítványunk a 2020/2021-es esztendő során is megrendezi a Titánium Ligát, amelynek keretében az Észak-Kelet Magyarország területén lévő legnagyobb klubok a régiójukban élő tehetséges, de nem a klubban sportoló gyermekek részére is lehetőséget biztosítanak a magas szintű sportoláshoz, egyúttal a kitörésre, az akadémiára történő bekerüléshez.
2020. június-július hónapban a világjárvány enyhülése lehetővé tette a Magyar Strandlabdarúgó NB1-es bajnokság megrendezését. Alapítvánuynk kötelességének érezte, hogy idén is segítsen. Támogatásunkkal az ország távolabi szegletéből is volt lehetőségük a játékosoknak arra, hogy pályára léphessenek a világ egyik legerősebb bajnokságában.
Az ilyen visszajelzésekért érdemes….
A levél küldőjének a teljes nevét és a társaság teljes nevét szándékosan takartuk ki.
KÖSZÖNJÜK A DICSÉRETET
2020. áprilisában az ÖREGRIEK EGYESÜLET idősebb tagjai részére juttattunk el tartós élelmiszerekből álló csomagokat! A csomagok összeállításánál és az átadásban nagy segítségünkre voltak az Eger SE NB3-as labdarúgó csapatának tagjai, és tulajdonosa, akiknek ezúton is köszönjük tevőleges, aktív közreműködésüket!
https://www.heol.hu/sport/helyi-sport/meghato-gesztussal-leptek-meg-az-egri-futballistak-az-idos-szurkolokat-video-2332452/
2020. márciusától kezdődően az ország és a világ is szembenézett a COVID világjárvánnyal. Alapítványunk ezekben a hónapokban önkéntesei segítségével élelmiszercsomagok összeállításával, házhozszállításával, lakásba kényszerültek részére bevásárlással és egyéb tevékenységekkel igyekszik segíteni mindenkinek, akinek szüksége van rá. Ebben az időszakban nem “hírezünk”, nem “posztolunk” sűrűn, hanem csak még eröteljesebben a munkánkra koncentrálunk!
A képen a magyar vizilabda válogatott oszlopos tagja, ifj Gyárfás Tamás látható kuratóriumi elnökönk mellett.
2020 tavaszán, alapítványunk ötlete alapján került életrehívásra a Titánium Liga, melyben Észak-Kelet Magyarország minőségi labdarúgóképző akadémiái, klubjai vesznek részt. A csapatok vállalták, hogy olyan szabályrendszer szerint játszanak, mely során a vonzáskörzetükben élő tehetséges labdarúgókat saját csapatukban próbálhatják ki! Így azon 2013 és 2009 között született gyerkőcök is lehetőséget kapnak tudásuk bemutatására, akik egyébként lehet, hogy nem kerülnének “látómezőbe”.
A Liga mérkőzései a DVTK Akadémián és az egri Felsővárosi Sporttelepen kerülnek megrendezésre.
2020. január 18-án Szomolyán került sor egy emléktornára, melyen a település korábbi sportvezetőjére emlékeztek! Alapítványunk névadóként és anyagi szponzorként is támogatta a torna létrejöttét!
A díjakat a település polgármestere, Jurecska Györgyné adta át!
Rólunk írták:
https://www.heol.hu/sport/helyi-sport/eger-se-bronz-a-szomolyai-emlektornan-2169453/?fbclid=IwAR357rgM8Av7d5enSuZ0Nq1jiTYg5ohsuoG2cx-A6WF3yh_gK_OKKJT6QPg
és
http://egerse.com/2020/01/19/megyei-i-o-a-berg-system-eger-se-ii-harmadik-helyezest-ert-el-a-szomolyai-emlektornan/?fbclid=IwAR2aGRpAz02hkXN979BHO3bluDjMyzae1Td0Geyp9gorwjIZsnFY3ZPBDms
A rendőrségi alkalmazottakból és az általuk felkért társaikból álló Magyar Labdarúgó Válogatott a hollandiai Wassenaarban 2020. január 10-13 között rendezett International Winter Cup-on az 5-ik helyet szerezte meg a Top Class mezőnyben.
A torna során a válogatott csapat tagjai a mezükön alapítványunkat hirdették, együttműködésünknek és támogatásunknak köszönhetően!

Ezúton is köszönjük szépen és gratulálunk, hogy méltóképp képviselték országunkat!
2020. január 07-én alapítványunk Hevesaranyos község részére juttatott el nagyobb értékű és mennyiségű ruha-, és adománycsomagot.
A felajánlást a település nevében Hossó Sándor polgármester vette át.
2019. decemberében alapítványunk külön díjban részesítette az elmúlt évben a Pest megyei Zebegény településen “Jó tanuló, jó sportoló” elismerében részesített Sereg Zsombort! A kiemelkedő díjért cserébe, alapítványunk jóvoltából a nyári labdarúgó táborban térítésmentesen vehet részt!
Alapítványunk és az ország kezdeményezése óriási eredménnyel járt, hiszen Leventének elképesztő összeget gyűjtöttek össze az adományozók!
Mi a mérkőzésen gyűjtött adományt és saját felajánlásunkat utaltuk át Leventének!
Alapítványunk a súlyos betegségben szenvedő Levente gyógyulásáért Sződ és Zebegény települések labdarúgó csapataival közösen adománygyűjtést szervezett. A két klub a Pest megyei bajnokságban a bajnoki címért küzdött, de a nemes célt az egyéni siker elé helyezték!
2019. nyarán egy árvíz jelentős károkat okozott Egerszalók település életében. Alapítványunk úgy döntött, hogy egy család fájdalmán, anyagi veszteségen igyekszik enyhíteni, ezért az Orgován család részére adományt gyűjtött. 2019. szeptember 24-én, Orgovánné Szilágyi Edina részére juttatuk el az összegyűlt kézpénz adományt.
2019. szeptember 07-12 között a 3rd USPE BEACH SOCCER POLICE EUROPEAN CUP rendezvényen harmadik helyezést szerzett Magyarország csapata. A csapat kiutazását segítette a Breitling Hungary Kft. és a Midarm Hungária Kft mellett a Titánium Alapítvány is. A verseny a bulgária Varna városában, a Golden Sands tengerpart részen került megrendezésre.
2019. augusztus 15-én a 240 fős Piskó településnek nagyobb mennyiségű, több méretű ruhacsomagot juttatunk el. A nevezett település Magyarország szegényebb falvai közé tartozik. Az adományt, a polgármester Orsós Margit vette át a lakosok nevében!
2019. nyarán a Zebegény Garvittax Sportegyesület Strandlabdarúgó NB1-es csapata kezdeményezéseink mellé állt, melynek köszönhetően Alapítványunk nevét a csapatnévben használta, továbbá a mezen és a nadrágon is hirdette. A csapat több mérkőzését is élőben közvetítette a DIGISPORT, ezáltal a zebegényiek segítségével a televízióban is megjelenhettünk.
2019. április 30-án a Baranya megyei, 140 lelket számláló Siklósbodony településnek nagyobb mennyiségű ruhacsomagot juttatunk el. A nevezett település Magyarország legszegényebb falvai közé tartozik. Az adományt, a polgármester Barta Róbert László vette át a lakosok nevében!
2019. április 15-én a Siófoki Bányász és a magyar strandlabdarúgó élet “örökös” masszőrének, a tüdőembóliában szenvedő Ács Ildikó részére pénz adományt nyújtottunk át az életben maradáshoz szükséges inhallátor, oxigénpalack és gyógyszerek megvásárlásához!
2019. március 29-én a DVSC korábbi, a Főnix Gold jelenlegi 14 éves labdarúgó játékosának, a leukémiában szenvedő Vietorisz Áronnak és családjának adomány átadása. A gyűjtésben segítséget nyújtott a Zebegény Garvittax Sportegyesület és az Eger Labdarúgó Sport Kft.
Ezúton is köszönjük a felajánlásokat!
2019. február 06-án hosszú távú együttműködésben állapodtunk meg a budapesti székhelyű, luxus rendezvények lebonyolításával foglalkozó Alexander Group Hungary Kft-vel.
A cég elismeri és támogatja törekvéseinket.
Az elismerő oklevelet Rostás Sándor ügyvezető-igazgató vette át
A szabási Kispipitér Óvoda részére 2019. január 29-én plüss csomagot adtunk át.
A gyerkőcök nevében az ajándékokat Hajdu Krisztina óvodapedagógus vette át.
A vácdukai 6:3 Sport Pub söröző országosan is híres labdarúgó relikviáiból álló gyűjteményéről.
2019. január 29-én együttműködésünk keretében részükre egy, a Magyar Rendőr Labdarúgó Válogatott tagjai által dedikált mezt adtunk át.
A mezt az ügyvezető fia, Oláh Tamás vette át.
A hivatalos Magyar Rendőr Labdarúgó Válogatott a hollandiai Ewijkben 2019. január 11-14 között rendezett International Winter Cup-on az 5-ik helyet szerezte meg.
A torna során a válogatott csapat tagjai a mezükön alapítványunkat hirdették, együttműködésünknek köszönhetően!

Ezúton is köszönjük szépen és gratulálunk, hogy méltóképp képviselték országunkat!

2018. december 20-án az Eger Labdarúgó Sport Kft-vel közösen a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Gyermekosztálya részére adtunk át ajándékokat, édességeket, üdítőket!

Ezúton is köszönjük a felajánlásokat!

http://egerse.com/2018/12/20/adomanyok-atadasa-markhot-ferenc-oktatokorhaz-es-rendelointezet-gyermekosztalya-reszere/
http://egerse.com/2018/12/15/jotekonysagi-akcio-2/