2019. április 30-án a Baranya megyei, 140 lelket számláló Siklósbodony településnek nagyobb mennyiségű ruhacsomagot juttatunk el. A nevezett település Magyarország legszegényebb falvai közé tartozik. Az adományt, a polgármester Barta Róbert László vette át a lakosok nevében!
2019. április 15-én a Siófoki Bányász és a magyar strandlabdarúgó élet “örökös” masszőrének, a tüdőembóliában szenvedő Ács Ildikó részére pénz adományt nyújtottunk át az életben maradáshoz szükséges inhallátor, oxigénpalack és gyógyszerek megvásárlásához!
2019. március 29-én a DVSC korábbi, a Főnix Gold jelenlegi 14 éves labdarúgó játékosának, a leukémiában szenvedő Vietorisz Áronnak és családjának adomány átadása. A gyűjtésben segítséget nyújtott a Zebegény Garvittax Sportegyesület és az Eger Labdarúgó Sport Kft.
Ezúton is köszönjük a felajánlásokat!
2019. február 06-án hosszú távú együttműködésben állapodtunk meg a budapesti székhelyű, luxus rendezvények lebonyolításával foglalkozó Alexander Group Hungary Kft-vel.
A cég elismeri és támogatja törekvéseinket.
Az elismerő oklevelet Rostás Sándor ügyvezető-igazgató vette át
A szabási Kispipitér Óvoda részére 2019. január 29-én plüss csomagot adtunk át.
A gyerkőcök nevében az ajándékokat Hajdu Krisztina óvodapedagógus vette át.
A vácdukai 6:3 Sport Pub söröző országosan is híres labdarúgó relikviáiból álló gyűjteményéről.
2019. január 29-én együttműködésünk keretében részükre egy, a Magyar Rendőr Labdarúgó Válogatott tagjai által dedikált mezt adtunk át.
A mezt az ügyvezető fia, Oláh Tamás vette át.
A hivatalos Magyar Rendőr Labdarúgó Válogatott a hollandiai Ewijkben 2019. január 11-14 között rendezett International Winter Cup-on az 5-ik helyet szerezte meg.
A torna során a válogatott csapat tagjai a mezükön alapítványunkat hirdették, együttműködésünknek köszönhetően!

Ezúton is köszönjük szépen és gratulálunk, hogy méltóképp képviselték országunkat!
2018. december 20-án az Eger Labdarúgó Sport Kft-vel közösen a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Gyermekosztálya részére adtunk át ajándékokat, édességeket, üdítőket!

Ezúton is köszönjük a felajánlásokat!

http://egerse.com/2018/12/20/adomanyok-atadasa-markhot-ferenc-oktatokorhaz-es-rendelointezet-gyermekosztalya-reszere/
http://egerse.com/2018/12/15/jotekonysagi-akcio-2/