2019. nyarán egy árvíz jelentős károkat okozott Egerszalók település életében. Alapítványunk úgy döntött, hogy egy család fájdalmán, anyagi veszteségen igyekszik enyhíteni, ezért az Orgován család részére adományt gyűjtött. 2019. szeptember 24-én, Orgovánné Szilágyi Edina részére juttatuk el az összegyűlt kézpénz adományt.
2019. szeptember 07-12 között a 3rd USPE BEACH SOCCER POLICE EUROPEAN CUP rendezvényen harmadik helyezést szerzett Magyarország csapata. A csapat kiutazását segítette a Breitling Hungary Kft. és a Midarm Hungária Kft mellett a Titánium Alapítvány is. A verseny a bulgária Varna városában, a Golden Sands tengerpart részen került megrendezésre.
2019. augusztus 15-én a 240 fős Piskó településnek nagyobb mennyiségű, több méretű ruhacsomago juttatunk el. A nevezett település Magyarország szegényebb falvai közé tartozik. Az adományt, a polgármester Orsós Margit vette át a lakosok nevében!
2019. nyarán a Zebegény Garvittax Sportegyesület Strandlabdarúgó NB1-es csapata kezdeményezéseink mellé állt, melynek köszönhetően Alapítványunk nevét a csapatnévben használta, továbbá a mezen és a nadrágon is hirdette. A csapat több mérkőzését is élőben közvetítette a DIGISPORT, ezáltal a zebegényiek segítségével a televízióban is megjelenhettünk.
2019. április 30-án a Baranya megyei, 140 lelket számláló Siklósbodony településnek nagyobb mennyiségű ruhacsomagot juttatunk el. A nevezett település Magyarország legszegényebb falvai közé tartozik. Az adományt, a polgármester Barta Róbert László vette át a lakosok nevében!
2019. április 15-én a Siófoki Bányász és a magyar strandlabdarúgó élet “örökös” masszőrének, a tüdőembóliában szenvedő Ács Ildikó részére pénz adományt nyújtottunk át az életben maradáshoz szükséges inhallátor, oxigénpalack és gyógyszerek megvásárlásához!
2019. március 29-én a DVSC korábbi, a Főnix Gold jelenlegi 14 éves labdarúgó játékosának, a leukémiában szenvedő Vietorisz Áronnak és családjának adomány átadása. A gyűjtésben segítséget nyújtott a Zebegény Garvittax Sportegyesület és az Eger Labdarúgó Sport Kft.
Ezúton is köszönjük a felajánlásokat!
2019. február 06-án hosszú távú együttműködésben állapodtunk meg a budapesti székhelyű, luxus rendezvények lebonyolításával foglalkozó Alexander Group Hungary Kft-vel.
A cég elismeri és támogatja törekvéseinket.
Az elismerő oklevelet Rostás Sándor ügyvezető-igazgató vette át
A szabási Kispipitér Óvoda részére 2019. január 29-én plüss csomagot adtunk át.
A gyerkőcök nevében az ajándékokat Hajdu Krisztina óvodapedagógus vette át.
A vácdukai 6:3 Sport Pub söröző országosan is híres labdarúgó relikviáiból álló gyűjteményéről.
2019. január 29-én együttműködésünk keretében részükre egy, a Magyar Rendőr Labdarúgó Válogatott tagjai által dedikált mezt adtunk át.
A mezt az ügyvezető fia, Oláh Tamás vette át.
A hivatalos Magyar Rendőr Labdarúgó Válogatott a hollandiai Ewijkben 2019. január 11-14 között rendezett International Winter Cup-on az 5-ik helyet szerezte meg.
A torna során a válogatott csapat tagjai a mezükön alapítványunkat hirdették, együttműködésünknek köszönhetően!

Ezúton is köszönjük szépen és gratulálunk, hogy méltóképp képviselték országunkat!
2018. december 20-án az Eger Labdarúgó Sport Kft-vel közösen a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Gyermekosztálya részére adtunk át ajándékokat, édességeket, üdítőket!

Ezúton is köszönjük a felajánlásokat!