2021. március:

• Alapítványunk Menyhárt Zsolt, szenior korú hajdani labdarúgó részére nyújtott anyagi segítséget, aki később rendezői feladatok ellátásában vállalt szerepet labdarúgó mérkőzéseken, azonban betegség miatt hosszabb ideje nem tudott dolgozni. Emiatt elmaradt a közüzemi díjakkal, így a lakásában kikapcsolták az áramot, amely az anyagi támogatással rendeződött.

2021. január:

• Alapítványunk a férje halálát követően gyermekeit egyedül nevelő, valamint idős rokonait gondozó Forgács Anita részére adott át egy televiziót és vásárlási utalványt!

2020. december:

• Alapítványunk a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Szomolya községben tartott adományosztást!
    A felajánlóknak köszönhetően nagyjából 1,5 millió forint értékű ruhaneműhöz és egyéb eszközökhöz juthattak a helyiek! A felajánlást a település polgármestere Jurecska Györgyné fogadta, melyre a falu közepén található, csodálatosan feldíszített Közösségi Ház Piacterén került sor!

2020. november:

• Alapítványunk készpénz felajánlással segítette Szomolya Község Önkormányzatának azon kezdeményezését, hogy a településen élő nyugdíjasok részére ajándékcsomagot állítson össze.

2020. október:

• Alapítványunk gyűjtést szervez a korábban hivatásos katonaként a balkáni és iraki háborúban is kiküldetésben részt vett, egykori Magyar Honvédségi sport bajnoknak, aki jelenleg mitokondriális diszfunkcióban szenved és a mindennapi életéhez speciális sínredndszer kiépítése szükséges lakásában.

2020. szeptember:

• Alapítványunk eszköz-, és egyéb támogatásával Szomolya településen és körzetében az MLSZ Bozsik Programban szereplő U7-U9-U11-es csapat került szervezésre és indításra. Az elmaradott településen szervezett felnőtt csapat és sportklub jelenleg nincsen, a település gyermek utánpótlás bajnokságban még soha nem vett részt!

2020. augusztus:

• Alapítványunk a 2020/2021-es esztendő során is megrendezi a Titánium Ligát, amelynek keretében az Észak-Kelet Magyarország területén lévő legnagyobb klubok a régiójukban élő tehetséges, de nem a klubban sportoló gyermekek részére is lehetőséget biztosítanak a magas szintű sportoláshoz, egyúttal a kitörésre, az akadémiára történő bekerüléshez.

2020. június-július:

• Alapítványunk az idei esztendőben is segítséget nyújtott ahhoz, hogy a világ egyik legerősebb bajnokságának számító Magyar Strandlabdarúgó NB1-ben olyan játékosok is szerepet kaphassanak, akik az ország távolabbi részén élnek. Cserébe mezfelületet kaptunk, ezáltal ismét széles körben ismerhették meg alapítványunk nevét.

2020. április:

• Alapítványunk az ÖREGRIEK EGYESÜLET idősebb, 65 év feletti tagjai részére juttatott el tartós élelmiszerekből álló csomagokat!

2020. március:

• A COVID járvány világra és az országunkra gyakorolt hatása miatt hosszú időre “leállásra” kényszerültünk. Sokan munkájukat veszítették el és rengetegen a lakásukba szorultak koruk, állapotuk vag egyéb ok miatt. Alapítványunk ezekben a hónapokban önkéntesei segítségével élelmiszercsomagok összeállításával, házhozszállításával, lakásba kényszerültek részére bevásárlással és egyéb tevékenységekkel igyekezett segíteni mindenkinek, akinek szüksége volt rá. Ebben az időszakban nem “híreztünk”, nem “posztoltunk” sűrűn, hanem csak még eröteljesebben a munkánkra koncentráltunk!

2020. február:

• Alapítványunk kezdeményezése alapján került életrehívásra a Titánium Liga, melyben Észak-Kelet Magyarország minőségi labdarúgóképző akadémiái, klubjai vesznek részt. A csapatok vállalták, hogy olyan szabályrendszer szerint játszanak, mely során a vonzáskörzetükben élő, szegregált vagy nehéz helyzetben lévő tehetséges labdarúgókat saját csapatukban próbálhatják ki! Így azon 2013 és 2009 között született gyerkőcök is lehetőséget kapnak tudásuk bemutatására, akik egyébként lehet, hogy nem kerülnének “látómezőbe”.
    A Liga mérkőzései a DVTK Akadémián és az egri Felsővárosi Sporttelepen kerülnek megrendezésre

2020. január:

• Szomolya településen, a községben több évtizeden át sikeresen ténykedő sportvezető emlékére labdarúgó tornát rendeztek, melyet alapítványunk anyagilag támogatott, valamint a kupa névadójaként szerepelt. A torna díjait a település polgármestere, Jurecska Györgyné adta át
  • Hevesaranyos település részére nagyobb mennyiségű ruhacsomagból álló adomány csomagot juttattunk el, melyet a község nevében Hossó Sándor polgármester vett át
  • A Hollandiában szereplő rendőri alkalmazottakból álló labdarúgó válogatott közreműködésünkkel és segítségünkkel az International Winter Cup-on az ötödik helyet szerezte meg

2019. december:

• A ZGSE sportegyesület 2019 évre vonatkozóan a “Jó tanuló, jó sportoló” díjat adományozta labdarúgója, Sereg Zsombor részére. Alapítványunk a díjazott részére a nyári labdarúgó táborban történő térítésmentes részvételt biztosítja különdíjként

2019. október-november:

• Az országos adománygyűjtés és “megmozdulás” részeként alapítványunk gyűjtést szervezett Levente gyógyulása érdekében. A gyűjtés mellett Sződ és Zebegény települések labdarúgó csapatainak bajnoki mérkőzése a jótékonyság jegyében telt. A befolyt összeget átutalással teljesítettük a gyógyulás elősegítése érdekébn

2019. szeptember:

• Az egerszóláti Orgován család részére készpénz adományt juttatunk el, az árvízkárok enyhítése érdekében
  • A bulgária Varna – Golden Sandson megrendezésre kerülő USPE Police Beach Soccer Cupon részt vevő strandlabdarúgó csapatot, alapítványunk a Breitling Kft. és a Midarm Hungária Kft. cégekkel közösen segítette. Magyarország a harmadik helyet szerezte meg.

2019. augusztus:

• Az ország szegényebb települései között számon tartott Piskó részére nagyobb mennyiségű, különböző méretű ruhacsomagot juttatunk el

2019. július:

• A Strandlabdarúgó NB1-es magyar bajnokságban a Zebegény Garvittax Sportegyesület alapítávnyunkkal együttműködve, a céljaink mellé állva névhasználati megállapodást kötött, továbbá a mezén is hirdette alapítványunkat. A csapat – ezáltal a Titánium Alapítvány – többször is szerepelt országos sportműsorokban

2019. június:

• Egerszólát településen lakó Orgován család számára az őket sújtó árvízkárok enyhítésére gyűjtést szerveztünk

2019. április:

• Egy kimutatás szerint az ország legszegényebb települései között számon tartott Siklósbodony részére nagyobb mennyiségű ruhacsomagot juttatunk el
  • A tüdőembóliában szenvedő Ács Ildikó részére pénz adományt nyújtottunk át az életben maradáshoz szükséges inhallátor, oxigénpalack és gyógyszerek megvásárlásához

2019. március:

• A DVSC korábbi és a Főnix Gold jelenlegi, 14 éves játékosának, a leukémiában szenvedő Vietorisz Áron részére adomány gyűjtése és átadása

2019. február:

• A budapesti székhelyű, luxus rendezvények lebonyolításával foglalkozó Alexander Group Hungary Kft-vel hosszú távú együttműködés keretében adomány rászoruló személyek részére

2019. január:

• A Pest Megyében található, labdarúgó gyűjteménye által országos hírű, vácdukai 6:3 Sport Pub szórakozóhellyel együttműködési megállapodás, melynek keretében a Magyar Rendőr Válogatott tagjai által dedikált válogatott mezt adtunk át
  • A Somogy Megyében található, szabási Kispipitér Napköziotthonos Óvoda részére plüss játékcsomag támogatást nyújtottunk
  • A Zebegény Garvittax Sportegyesület – együttműködésünknek köszönhetően -, a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatósága által szervezett téli műfüves labdarúgó bajnokságban, alapítványunkat a bajnokságban használt nevében tűntette fel
  • A Magyar Rendőr Labdarúgó Válogatott –  közreműködésünkkel -, az 5-ik helyet szerezte meg a hollandiai Ewijkben rendezett International Winter Cup-on.

2018. december:

• Eger Labdarúgó Sport Kft-vel közösen támogatás nyújtása az Egri Markhot Ferenc Kórház Gyermekosztályának