2019. szeptember:

• Az egerszóláti Orgován család részére készpénz adományt juttatunk el, az árvízkárok enyhítése érdekében
  • A bulgária Varna – Golden Sandson megrendezésre kerülő USPE Police Beach Soccer Cupon részt vevő strandlabdarúgó csapatot, alapítványunk a Breitling Kft. és a Midarm Hungária Kft. cégekkel közösen segítette. Magyarország a harmadik helyet szerezte meg.

2019. augusztus:

• Az ország szegényebb települései között számon tartott Piskó részére nagyobb mennyiségű, különböző méretű ruhacsomagot juttatunk el

2019. július:

• A Strandlabdarúgó NB1-es magyar bajnokságban a Zebegény Garvittax Sportegyesület alapítávnyunkkal együttműködve, a céljaink mellé állva névhasználati megállapodást kötött, továbbá a mezén is hirdette alapítványunkat. A csapat – ezáltal a Titánium Alapítvány – többször is szerepelt országos sportműsorokban

2019. június:

• Egerszólát településen lakó Orgován család számára az őket sújtó árvízkárok enyhítésére gyűjtést szerveztünk

2019. április:

• Egy kimutatás szerint az ország legszegényebb települései között számon tartott Siklósbodony részére nagyobb mennyiségű ruhacsomagot juttatunk el
  • A tüdőembóliában szenvedő Ács Ildikó részére pénz adományt nyújtottunk át az életben maradáshoz szükséges inhallátor, oxigénpalack és gyógyszerek megvásárlásához

2019. március:

• A DVSC korábbi és a Főnix Gold jelenlegi, 14 éves játékosának, a leukémiában szenvedő Vietorisz Áron részére adomány gyűjtése és átadása

2019. február:

• A budapesti székhelyű, luxus rendezvények lebonyolításával foglalkozó Alexander Group Hungary Kft-vel hosszú távú együttműködés keretében adomány rászoruló személyek részére

2019. január:

• A Pest Megyében található, labdarúgó gyűjteménye által országos hírű, vácdukai 6:3 Sport Pub szórakozóhellyel együttműködési megállapodás, melynek keretében a Magyar Rendőr Válogatott tagjai által dedikált válogatott mezt adtunk át
  • A Somogy Megyében található, szabási Kispipitér Napköziotthonos Óvoda részére plüss játékcsomag támogatást nyújtottunk
  • A Zebegény Garvittax Sportegyesület – együttműködésünknek köszönhetően -, a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatósága által szervezett téli műfüves labdarúgó bajnokságban, alapítványunkat a bajnokságban használt nevében tűntette fel
  • A Magyar Rendőr Labdarúgó Válogatott –  közreműködésünkkel -, az 5-ik helyet szerezte meg a hollandiai Ewijkben rendezett International Winter Cup-on.

2018. december:

• Eger Labdarúgó Sport Kft-vel közösen támogatás nyújtása az Egri Markhot Ferenc Kórház Gyermekosztályának